Restaurant

Restaurant 't Veerhuis

Onzer verrassende keuken

Een avond lekker lang tafelen. Bijkletsen met je geliefde(n). Samen genieten van een hapje en een drankje. In ons restaurant is dit allemaal mogelijk. Waanzinnig eten met bijpassende wijnen of speciaalbieren. 

A la carte eten of helemaal verrast worden met een twee-wekelijks veranderend verrassingsmenu? Bij ons kun je zelf bepalen wat je wilt. Prachtig gelegen aan de Maas heb je een uitzicht waar menig mens U tegen zegt, en kun je lekker genieten van een zonnetje.  Naast ons regulier restaurant organiseren we ook vaak bier- en wijnproeverijen.

Groepen

uit eten in Wessem met een grote groep? Ook daarvoor heeft ‘t Veerhuis diverse opties. Zo hebben wij verschillende groepsarrangementen voor een diner met een groep van 8 personen of meer. Geniet bijvoorbeeld met zijn allen van een verrassingsmenu voor een mooie prijs of een driegangenkeuzemenu.  

Contact

Hoe je ons kunt bereiken

Adres: Polstraat 1, 6019 BL Wessem, NL                              

Telefoon: 0475-215926                                      

E-mail: info@veerhuiswessem.nl                                                   

Restaurant/eetcafe reserveringen: reserveren@veerhuiswessem.nl

50534670_1294040150760860_8847323057107238912_n

Veer Wessem gesloten!!!

Er gaat iets gebeuren, het aftellen is begonnen! Niet alleen naar de vastelaovend, maar direct hierna hebben we een grote verassing voor jullie! Benieuwd? Wij ook! via deze weg zie je stukje bij beetje hoe ons goede voornemen van 2019 vorm krijgt.

Kleine hint; de week voor én van de vastelaovend zal ons restaurant even gesloten blijven.

Houd ons in de gaten!

Let op: restaurant gesloten ivm met de carnaval van 21 februari t/m 7 maart. 

IMG_9795

Zakelijk genieten bij 't Veerhuis

voor een onvergetelijke en bijzondere meeting

Café-restaurant ‘t Veerhuis is een makkelijk bereikbare plaats om samen met een zakenrelatie iets te eten. Ook kun je bij ons terecht voor een bedrijfsfeest of een bedrijfsuitje. Je kunt bij Café-restaurant ‘t Veerhuis gratis voor de deur parkeren en je kunt gebruikmaken van gratis WIFI.

Restaurant langs de A2 en A73

Zoek je een restaurant voor een zakelijk overleg in midden Limburg? Dan is ‘t Veerhuis een ideale locatie voor jou. Het restaurant is gelegen vlak langs de snelwegen de A2 en A73. Een prima locatie dus om samen met een zakenrelatie of zakenpartner af te spreken.

‘t Veerhuis is vanuit Maastricht binnen 30 minuten te bereiken. Vanuit Eindhoven ben je er ook binnen 30 minuten. ‘t Veerhuis  ligt op zo’n 15 minuten rijafstand van Roermond. Ook vanaf Weert zijn we binnen 15 minuten te bereiken.

Vergaderlocatie

Vergaderen aan de Maas. Een uitzicht dat verandert met de seizoenen. Ongepolijst. En altijd in beweging.

‘t Veerhuis is gelegen in Wessem pal aan de Maas en op 5 minuten afstand van de snelwegen A2 en A73 en daardoor een ideale ontmoetingsplaats voor uw zakelijke bijeenkomsten. Hier worden mediterrane, maar ook typisch Limburgse gerechten geserveerd die uitstekend samengaan met een uitgekiende selectie wijnen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ‘t Veerhuis, Wi-Fi en de mogelijkheid om met uw bankpas of creditcard te betalen.

Naast zakelijke dinarafspraken leent Restaurant ‘t Veerhuis zich uitstekend als locatie voor uw vergaderingen, brainstormsessies of bedrijfsfeesten. Wij bieden diverse vergaderarrangementen en kunnen uw bijeenkomst faciliteren met de gewenste technische ondersteuning. Uiteraard begeleidt onze gastvrouw of gastheer uw bijeenkomst op professionele wijze. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Evenementen

agenda

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief