Maasterras

Maasterras 't Veerhuis

Beleving staat centraal

Dichter bij de Maas kun je op een terras aan de Maas nauwelijks komen. Precies waar vroeger het pont overstak, tot de Maasbrug er kwam in 1963. Prachtig uitzicht. Trefpunt voor fietser, wandelaars, dorpelingen én liefhebbers van speciaalbieren. 

‘t Veerhuis is een plek waar je altijd terecht kunt. Met een zomerkaart die reikt van ontbijt tot aan snelle avondkaart en openingstijden van 10:00 in de ochtend tot in de late uurtjes. Een perfect centraal gelegen locatie langs fiets- en wandelroutes. Een plek met meer dan 120 speciaalbieren, waarvan maar liefst 17 van de tap. Een plek waar ambachtelijk schepijs van ijsboerderij Leijten te krijgen is. Een plek waar je van zwoele zomeravonden kunt genieten, en tijdens warme dagen perfect kunt uitwaaien!

Reserveren

Het is niet mogelijk om een reservering te maken voor op ons terras. Het kan dus wel eens druk worden. Maar met een beetje geduld komt iedereen aan de beurt. Er is dus altijd wel een tafeltje voor je.

 

Contact

Hoe je ons kunt bereiken

Adres: Polstraat 1, 6019 BL Wessem, NL                              

Telefoon: 0475-215926                                             

E-mail: info@veerhuiswessem.nl                                                   

 

IMG_5942

Omgeving

voor een onvergetelijke en bijzondere meeting

‘t Veerhuis is een makkelijk bereikbare plaats om samen met een zakenrelatie iets te eten. Ook kun je bij ons terecht voor een bedrijfsfeest of een bedrijfsuitje. Je kunt bij ‘t Veerhuis gratis voor de deur parkeren en je kunt gebruikmaken van gratis WIFI.

Restaurant langs de A2 en A73

Zoek je een restaurant voor een zakelijk overleg in midden Limburg? Dan is onze collega onderneming “restaurant Pont” een ideale locatie voor jou. Het restaurant is gelegen vlak langs de snelwegen de A2 en A73, pal naast cafe ‘t Veerhuis. Een prima locatie dus om samen met een zakenrelatie of zakenpartner af te spreken.

‘t Veerhuis is vanuit Maastricht binnen 30 minuten te bereiken. Vanuit Eindhoven ben je er ook binnen 30 minuten. ‘t Veerhuis  ligt op zo’n 15 minuten rijafstand van Roermond. Ook vanaf Weert zijn we binnen 15 minuten te bereiken.

Vacature

wil jij werken bij het leukste en veelzijdigste horeca bedrijf van midden Limburg?

Medewerker/ster restaurant

We zijn per direct zoekende naar een fulltime of parttime versterking voor in ons restaurant. Opleiding in de horeca is geen vereiste, maar zeker wel welkom. We zoeken voornamelijk naar iemand met passie voor het vak, iemand met een hart voor de zaak, maar vooral een leuk persoon!

We werken in een klein divers team en zijn op zoek naar een extra schakel van de keuken naar de gasten. Iemand die gerechten op een leuke manier kan overbrengen naar de gasten. Iemand die ook zelf graag een hapje buiten de deur nuttigt en die daar dan ook iets van vindt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Daarnaast geven we jou veel eigen verantwoordelijkheid. We zoeken namelijk iemand die veel eigen inbreng heeft en constant wil helpen de zaak te verbeteren. Jouw inbreng telt!

Zoals gezegd zoeken we een leuk persoon, die past in ons jonge, gedreven team. Je zult komen te werken op een van de mooiste terrassen van (midden) Limburg en krijgt een uitzicht waar je U tegen zegt. Denk jij dat je past in een team zoals het onze? Schrijf dan op info@veerhuiswessem.nl

Medewerker/ster terras

Als de zon schijnt wordt het weer extra druk bij ‘t Veerhuis. We zijn daarom voor het nieuwe seizoen op zoek naar medewerkers die ons in de bediening, op het terras, achter de bar of in de keuken kunnen helpen. Bij jij een gastvrij en enthousiast horecadier of denk je dat het in je zit? Solliciteer dan via info@veerhuiswessem.nl. Richt je mail met CV aan Bram Smeets en motiveer waarom jij graag bij ons wilt werken. 

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief