Maasterras-2

Maasterras 't Veerhuis

Beleving staat centraal

Dichter bij de Maas kun je op een terras aan de Maas nauwelijks komen. Precies waar vroeger het pont overstak, tot de Maasbrug er kwam in 1963. Prachtig uitzicht. Trefpunt voor fietser, wandelaars, dorpelingen én liefhebbers van speciaalbieren. 

‘t Veerhuis is een plek waar je altijd terecht kunt. Met een zomerkaart die reikt van lunch tot aan snelle avondkaart en openingstijden van 10:00 in de ochtend tot in de late uurtjes. Een perfect centraal gelegen locatie langs fiets- en wandelroutes. Een plek met meer dan 120 speciaalbieren, waarvan maar liefst 17 van de tap. Een plek waar ambachtelijk schepijs van ijsboerderij Leijten te krijgen is. Een plek waar ambachtelijke ijscoupes te verkrijgen zijn. Een plek waar je van zwoele zomeravonden kunt genieten, en tijdens warme dagen perfect kunt uitwaaien!

Reserveren

Het is niet mogelijk om een reservering te maken voor op ons terras. Het kan dus wel eens druk worden. Maar met een beetje geduld komt iedereen aan de beurt. Er is dus altijd wel een tafeltje voor je.

 

Contact

Hoe je ons kunt bereiken

Adres: Polstraat 1, 6019 BL Wessem, NL                              

Telefoon: 0475-215926                                             

E-mail: info@veerhuiswessem.nl                                                   

 

IMG_5942

Omgeving

voor een onvergetelijke en bijzondere meeting

‘t Veerhuis is een makkelijk bereikbare plaats om samen met een zakenrelatie iets te eten. Ook kun je bij ons terecht voor een bedrijfsfeest of een bedrijfsuitje. Je kunt bij ‘t Veerhuis gratis voor de deur parkeren en je kunt gebruikmaken van gratis WIFI.

Restaurant langs de A2 en A73

Zoek je een restaurant voor een zakelijk overleg in midden Limburg? Dan is onze collega onderneming “restaurant Pont” een ideale locatie voor jou. Het restaurant is gelegen vlak langs de snelwegen de A2 en A73, pal naast cafe ‘t Veerhuis. Een prima locatie dus om samen met een zakenrelatie of zakenpartner af te spreken.

‘t Veerhuis is vanuit Maastricht binnen 30 minuten te bereiken. Vanuit Eindhoven ben je er ook binnen 30 minuten. ‘t Veerhuis  ligt op zo’n 15 minuten rijafstand van Roermond. Ook vanaf Weert zijn we binnen 15 minuten te bereiken.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief