Eetcafe

Eetcafé 't Veerhuis

Op 't Leven

Lekker eten kun je niet alleen in ons restaurant, maar we verzorgen ook heerlijk maaltijden in ons eetcafé in Wessem aan de Maas. In ons eetcafé krijg je heerlijke makkelijke gerechten geserveerd zoals het een echt eetcafé betaamd. Mooi opgemaakt, simpel, genoeg, maar vooral lekker en een gezellige, knusse sfeer van een ouderwets bruin speciaal biercafé of op ons prachtige terras aan het water. Midden Limburg op zijn best.

De gerechten die geserveerd worden variëren van gezonde salades tot lekker vette hap en je kunt heerlijk lunchen of dineren. Onze lunch bestaat uit diverse broodjes, tosti’s, gezonde salades en zelfs warme gerechtjes zoals saté, een klassieke hamburger of een heerlijke omelet met tomaat en kaas.

Wil je echter in de avond genieten van iets lekkers in ons eetcafé? Dat kan ook. In de avond serveren we de grotere varianten van de saté en de hamburger, maar ook heerlijke pasta, Limburgs zuurvlees of onze special; een steak bavette van 1,2 kilogram! Deze bavette is geschikt voor 4 á 5 personen. Heerlijk zo’n diner-to-share. Gezelligheid alom!

Een eetcafé zegt het natuurlijk al, café. We beschikken naast lekkere maaltijden over een zeer uitgebreid bierassortiment met maar liefst 17 bieren van de tap en in de avond hebben we natuurlijk een heerlijk borrelkaartje met allerlei lekkers voor bij dat biertje of wijntje. See you soon?

’t Veerhuis schenkt koffie en thee van koffiebranderij en theepakkerij Maison Blanche Dael in Maastricht. De bierkaart telt meer dan 120 bieren. Het Limburgse Brand pilsener en 17 steeds wisselende bieren komen van de tap. Daarnaast zijn er zo’n 110 binnen- en buitenlandse speciaal bieren op fles voorradig.

Onderaan deze website vindt u de huidige openingstijden.

Contact

Hoe je ons kunt bereiken

Adres: Polstraat 1, 6019 BL Wessem, NL                              

Telefoon: 0475-215926                                           

E-mail: info@veerhuiswessem.nl                                                   

1965-Veerpont te Wessem 1

Historie

ooit was 't Veerhuis de wachtkamer voor iedereen die de Maas over wilde steken

Een oud bruin café. Ontstaan doordat ‘t Veerhuis een wachtkamer was voor iedereen die de Maas wilde oversteken. Iedereen die moest wachten op ‘t veerpont dat je overbracht. Totdat in 1963 de Maasbrug geopend werd was dit volledig aan de hand. Een bruisend café! Dat bruisende café is het nog steeds. Vanuit ‘t café heb je een geweldig uitzicht over de Maas en is het een perfect trefpunt voor reizigers, dorpelingen, sportduikers en liefhebbers van speciale bieren. 

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief