Diner

Dineren aan de Maas

in het limburgse wessem kan het!

Dinerkaart

voor ieder wat wils

In de avond kun je bij ons terecht voor een lekker avondmaal. Of je nu lekker wilt eten op ons Maasterras aan ‘t water of liever binnen zit in ons gezellige eetcafé. Alles is mogelijk. Binnen in ons café reserveren voor u graag een plekje, maarrrrr…


Op ons Maasterras nemen wij géén reserveringen aan.
We hebben een terras met meer dan 200 zitplaatsen, waar (bijna) altijd plek is. 
Ook de doorloop is hoog, waardoor er snel plekken vrij komen.|

Onze koks in de keuken staan klaar om jullie een feestelijk diner te verzorgen. Ons assortiment is zeer divers met diverse soepen, salades, maar zeker ook warme gerechten. Denk aan lekkere satéstokjes met frietjes en mayo, of een medium gebakken hamburger of een lekker visje. Simpel, maar oh zo lekker! 

In onze keuken kunnen we goed rekening houden met diverse allergieën, en op de kaart staan tevens ook vegetarische en veganistische varianten. 

Ons diner wordt dagelijks geserveerd van 17:00u tot 21:30u. Daarna geldt alleen nog onze borrelkaart. Wilt u liever eerder iets eten? Kijk dan eens naar onze lunchkaart. 

 Wil je de dinerkaart zien? Klik op onderstaande botton.
 
Veerhuis_10_06_2020_0259

Net ietsjes anders

liever een hapje culinairder?

Naast ‘t Veerhuis ligt Restaurant Pont. Het restaurant is onderdeel van ‘t Veerhuis, maar heeft een geheel eigen keuken, restaurant én terras! Pont is uitgegroeid tot een geheel eigen onderneming. 

Wat kun je er verwachten? De kaart varieert van tournedos tot zeetong, maar de échte specialiteit is het verrassingsmenu. Drie, vier of vijf gangen die voor een perfecte avond moeten zorgen. 

Wil je meer informatie? Dan verwijzen we jou door naar de website van Restaurant Pont.

restaurant-pont-wessem