Contacts

Cafe-Maasterras ‘t Veerhuis

Café-Maasterras ‘t Veerhuis is gevestigd in Wessem, pal aan de oever van de Maas. De Polstraat is makkelijk te bereiken en de locatie is goed te herkennen. Het statige pand uit 1904 ligt namelijk pal aan de Maas en heeft een groot terras. Vanaf de A2 richting de Maastricht kun je het zelfs zien liggen.

Adres: Polstraat 1, 6019 BL Wessem, NL

Telefoon: 0475-215926

Algemeen: info@veerhuiswessem.nl

Wil je ons iets vragen of vertellen? Stuur ons een berichtje. Je hoort van ons!

Hoe kom je bij ‘t Veerhuis??

Met de fiets

Van welke kant je ook komt, als je de Maasbrug ziet ben je er bijna! Aan het begin van de boulevard ligt ons terras. Naast het terras is genoeg plek om je fiets neer te zetten. Tevens passeren er diverse fietsroutes onze locatie, en beschikken wij over voldoende oplaad mogelijkheden.

Met het openbaar vervoer

Kom je van het centraal station Roermond? Neem dan bus 73 of 72 richting Weert en stap uit bij halte “Molenweg Wessem”. Kom je vanaf centraal station Weert? Neem dan ook bus 73 of 72 en sta uit bij halte “Molenweg Wessem”. Het is dan nog maar ca. 5 min. lopen richting de Maas.

Met de boot

‘t Veerhuis ligt pal aan de Maas en is dus uitstekend bereikbaar met de boot. Hiervoor dien je aan te leggen bij de passantenhaven en even 100 meter te lopen. De steiger bij ‘t Veerhuis is volledig gereserveerd voor Sloephuren-Limburg.nl

Met de auto

‘t Veerhuis is goed te bereiken met de auto, en er zijn voldoende parkeergelegenheden. Zelfs pal voor de deur voor minder valide gasten is er plaats. Als je bij ons in het cafe een biertje komt drinken, is het natuurijk het beste als je met de fiets of het openbaar vervoer komt. 

In een rolstoel

Ons cafe en restaurant is geheel rolstoelvriendelijk net als ons terras. Naar het toilet gaan is geen probleem, echter deze zijn niet voorzien van beugels of extra ruimte. Excuus voor dat ongemak.