Borrelen

Borrelen aan de Maas

in het limburgse wessem kan het!

Limburgse koffie

van blanche dael

De koffie krijgen we geleverd van koffiebranderij en theepakkerij Blanche Dael. Een organisatie gelegen in het schilderachtige Maastricht. We hebben voor deze koffie gekozen vanwege zijn pit, Limburgse roots en die échte kwaliteit. 


We hebben bijna altijd een lekker stukje vlaai erbij van onze dorpsbakker Geudens.

De koffie die wij zetten wordt allemaal handmatig gezet. Kop voor kop. Daarnaast wordt ook onze volle melk volledig met de hand opgeschuimd. Dit doen wij om de kwaliteit van de koffie, cappuccino en/of latte machiatto beter te laten zijn. Een klein nadeeltje; het kan soms iets lang duren. 

Blanche Dael staat ook bekend als theepakkerij, en daarvan plukken wij de vruchten.  Ze hebben namelijk een heerlijk assortiment met diverse verrassende blends. Kom gerust proeven op ons terras of in het café!

compressed

Speciaalbieren

lust je wel iets lekkers

Bij ‘t Veerhuis ligt er een grote focus op bieren. Niet alleen gewone pilseners, maar we hebben ook een grote voorliefde voor speciaalbieren. Er staan er meer dan 100(!) op de kaart. De kaart is zeer divers en heeft voor ieder wat wils.


Van die 100 zitten er maar liefst 17 op de tap!

Er ligt geen directe focus op een speciale soort speciaalbier. Alle stijlen komen aan bod.  We hebben o.a. blond bieren, dubbel/donkere bieren, amberkleurige bieren, IPA’s, stouts, Russian imperial stouts, geuzes, kriekbieren, fruitbieren, saisons, et cetera..

Wil je geen keuzestress ervaren als je bij ons op het terras komt zitten? Kijk dan alvast op onze kaart.

Veerhuis_27_05_2020_0179

Borrelen!

naast drank ook spijs

Wat is een drankje nu zonder iets lekkers ernaast? Juist, niks! Bij ons kun je van ‘s ochtends tot ‘s avonds altijd iets te snacken krijgen. Een bitterballetje of een luxe borrelplank met luxe charcutterie? Niks is ons te gek.  De borrelkaart loopt door tot sluitingstijd.


Wil je iets anders dan onze borrelkaart? Dan kan er altijd van te voren gesproken worden over de mogelijkheden.
Zo bieden wij o.a. high- tea’s, -wines & -beers aan met bijpassende gerechtjes.
Dit wordt echter alleen op maat gemaakt.

Ben je op zoek naar een locatie om te borrelen of een feestje te geven? Dan ben je bij ons ook aan het goeie adres. De mogelijkheden van onze feesten & partijen en/of workshops vind je hierrrr…. 

Veerhuis_10_06_2020_0268